Iubiri Secrete Sezonul 6 Episodul 34 - Răzbunarea Zoricăi

Urmărește Online Gratis Iubiri Secrete Sezonul 6 Episodul 34 din 25 Noiembrie 2013!

Aici găsești noul episod din Iubiri Secrete care se difuzează pe Prima TV azi, 25 Noiembrie 2013 începând cu ora 19:30!

Tot aici vei găsii Episodul 34 din Sezonul 6 al serialului Iubiri Secrete online gratis imediat după difuzarea de la TV. De regulă, episodul va fi în 3 părți și va fi adăugat complet în jurul orei 21:00!


Ce se va întâmpla în Iubiri Secrete Sezonul 6 Episodul 34?


Zuleya a intrat înarmată în casa familiei Mariș unde toți membrii familiei plus Damian și Sorin care în cele din urmă au devenit și ei dușmani ai Zuleyei așteaptă să vadă ce dorește Zorica să facă. Oare femeia exotică îi va ucide cu sânge rece pe toți? Oare chiar nu-i pasă de nici o persoană de acolo? Nici măcar de Mădălin se pare că nu-i mai pasă și este în stare de orice! Ce se va întâmpla cu familia Mariș, cu Damian și cu Sorin aflăm astăzi într-un nou episod din Iubiri Secrete.





Tot acum, când Zuleya este în casa familiei Mariș cu o armă foarte periculoasă ies la iveală o mulțime de secrete. Toți află că Zuleya așteaptă un copil cu Mădălin. Toți află că Zuleya este defapt fata lui Eugen Mariș și că a abandonat-o când aceasta era o mică făptură. Toți află că Damian s-a folosit de ea și ea este defapt mama copiilor lui. Acum toți știu de ce Zuleya vroia așa de tare să se răzbune pe familia Mariș și Voicu.

Consiliul o susține pe Sunia, aceasta pune la cale un plan diabolic. Daniel primește ordin de la Sunia să o lege și să o închidă pe mama sa, Zuleya. Tot Sunia a pus la cale ca Zuleya să nu mai fie șefa organizației. Daniel este în mare pericol dacă nu ascultă de ordinele date de Sunia.

În cele din urmă Daniel este pus în fața armei de Sunia, iar Mădălin tot în cele din urmă se pare că are ocazia perfectă să o ucidă pe Zuleya. Va putea oare Mădălin să o ucidă pe mama viitorului său copil? Toate astea și mult suspans vedeți într-un nou episod din Iubiri Secrete, astăzi de la ora 19:30 pe PrimaTV sau online gratis aici. Cele 3 părți din episodul de azi vor apărea în curând pe această pagină.



PENTRU A VIZIONA ACEST EPISOD TREBUIE SĂ DAI LIKE MAI JOS

0 Response to "Iubiri Secrete Sezonul 6 Episodul 34 - Răzbunarea Zoricăi"

Trimiteți un comentariu