Iubiri Secrete Sezonul 6 Episodul 33 - Reuniunea de Familie


Urmărește Online Gratis Iubiri Secrete Sezonul 6 Episodul 33 din 20 Noiembrie 2013!

Aici găsești noul episod din Iubiri Secrete care se difuzează pe Prima TV azi, 20 Noiembrie 2013 începând cu ora 19:30!

Tot aici vei găsii Episodul 33 din Sezonul 6 al serialului Iubiri Secrete online gratis imediat după difuzarea de la TV. De regulă, episodul va fi în 3 părți și va fi adăugat complet în jurul orei 21:00!


Ce se va întâmpla în Iubiri Secrete Sezonul 6 Episodul 33?



Zuleya se află în fața armei lui Sorin. Acesta își dorește mai mult ca niciodată să o ucidă pe femeia cu o mie de fețe împreună cu fratele său, Daniel. În cele din urmă Zuleya îi spune lui Sorin că ea defapt este mama lui. Tot Zuleya îi explică lui Sorin de ce o vrea pe Natalia moartă. Faptul că băiatul ei iubește o persoană din familia Mariș o face să înnebunească și să ia foc. Ce se va întâmpla cu Sorin și cu Natalia aflăm astăzi într-un nou palpitant episod din Iubiri Secrete.




Sorin disperat că mama lui dorește să o ucidă pe femeia vieții lui, pe singura persoană mai importantă ca el îl duce la un gest disperat. Sorin o amenință pe mama lui Zuleya că dacă Natalia pățește ceva, indiferent dacă este sau nu un accident, acesta își va lua viața. Să riște oare Zuleya viața fiului său doar pentru aș duce la bun sfârșit planul de răzbunare? Vom afla tot astăzi în Episodul 33.

Zuleya nu mai este atât de puternică precum era la începutul sezonului. Faptul că locul ei de muncă, defapt șefii ei din consiliu îi dictează ce să facă o împiedică pe aceasta să facă un gest necugetat. În casa familiei Mariș, unde s-au reunit cu toții aceasta intră cu o armă în mână și vrea răzbunare totală. Să fie acesta sfârșitul familiei Mariș? Să-i ucidă Zuleya pe toți membrii familiei Mariș și să plece cu Mădălin departe de România? Aflăm în acest episod!

Asta plus multe alte lucruri palpitante vom vedea astăzi într-un minunat episod din Iubiri Secrete. Nu ratați acest episod pe PrimaTV de la ora 19:30 și reveniți și pe această pagină pentru a viziona episodul total gratis full online. Vă dorim vizionare plăcută celor 3 părți aflate aici pe site.



0 Response to "Iubiri Secrete Sezonul 6 Episodul 33 - Reuniunea de Familie"

Trimiteți un comentariu